|
||||||
Український форум | ||
| ||
Ви ввійшли як гість. ( ввійти | зареєструватися ) |
![]() Перейти на сторінку: 1 Перегляд сторінки 1 [50 повідомлень на сторінці] | Попередня тема :: Наступна тема |
Життя -> Зустрічі й знайомства | Формат повідомлення |
anery![]() |
| ||
Member повідомлень: 9 Місцезнаходження: Ireland | Привіт, Чи хтось може дати пораду, як відшукати колишнього консула Українського Посольства в Дубліні - Олександра Капустіна. Знаю, що службу свою в Ірландії він закінчив і повернувся на Україну, а далі що? Якось би знайти його координати. Дякую. Я. | ||
| |||
max![]() |
| ||
Veteran повідомлень: 226 ![]() ![]() ![]() Місцезнаходження: Ireland | Єдине, що можу порадити, звернутися безпосередньо до представників Посольства. Наступної суботи може бути гарна нагода![]() | ||
| |||
Альф![]() |
| ||
Veteran повідомлень: 180 ![]() ![]() ![]() ![]() Місцезнаходження: Ireland | Або ж прямо в Міністерство Закордонних Справ України, якщо справа офіційна. | ||
| |||
anery![]() |
| ||
Member повідомлень: 9 Місцезнаходження: Ireland | Дякую дуже, якщо би хтось зміг запитати, то я би була вдячна. А чи засновник цього сайту-форуму не працівник нашого Українського посольства? | ||
| |||
Альф![]() |
| ||
Veteran повідомлень: 180 ![]() ![]() ![]() ![]() Місцезнаходження: Ireland | Ні. Засновник цього сайту-форуму (я про нашого адміна) не є працівником Українського посольства, ніколи ним не був і певно ніколи не буде (якби і навіть дуже того хотів), бо не закінчував факультет міжнародних відносин. А запитати про Олександра Капустіна можна, чому ж ні. В суботу запитаємо. А що ж, власне, запитати і з якого приводу? | ||
| |||
anery![]() |
| ||
Member повідомлень: 9 Місцезнаходження: Ireland | Богу Дякувати! ![]() Щодо О.Капустіна, то просто дізнатись чи вони знають в якій країні він тепер служить як консул, і чи взагалі не змінив професію. Сильно в деталі прошу не вникати, бо ще запідозрять у чомусь, Боже борони. Дякую, Альфе! | ||
| |||
Альф![]() |
| ||
Veteran повідомлень: 180 ![]() ![]() ![]() ![]() Місцезнаходження: Ireland | А хіба консул новоспечений? Я чомусь був певний, що консул працює вже певний час. Я з ним (так собі думаю) колись спілкувався по телефону з питання вписування дітей в український паспорт. Відповів сухо але конкретно. Того й мені було треба. Певно anery ще з італійцями не спілкувалася ... | ||
| |||
anery![]() |
| ||
Member повідомлень: 9 Місцезнаходження: Ireland | "Новоспечений" мається на увазі, на посаді трошки більше року. | ||
| |||
max![]() |
| ||
Veteran повідомлень: 226 ![]() ![]() ![]() Місцезнаходження: Ireland | Мушу визнати, що про Капустіна я забувся![]() | ||
| |||
Ігорнетик![]() |
| ||
Member повідомлень: 24 Місцезнаходження: Ireland | Е, Максу, та був там посол в назначені години та й зустрічався з нами...І про Капустіна згадували | ||
| |||
Ігорнетик![]() |
| ||
Member повідомлень: 24 Місцезнаходження: Ireland | Може, Олесь, додасть трохи більше іформаціі... | ||
| |||
max![]() |
| ||
Veteran повідомлень: 226 ![]() ![]() ![]() Місцезнаходження: Ireland | Отакої... Саме цікаве й пропустив![]() | ||
| |||
Альф![]() |
| ||
Veteran повідомлень: 180 ![]() ![]() ![]() ![]() Місцезнаходження: Ireland | Та живий він і здоровий. Працює у Києві. Ірині відписав у скриньку. | ||
| |||
Alex_Ternopil_UA![]() |
| ||
New user повідомлень: 1 Місцезнаходження: Ukraine | Вибачте, можливо зачепив невірну сторінку форуму. Новачок!.. Як представник бізнес-групи freelances-freesouls Тернополя маю повноваження знайти контакти з енергійними бійцівськими людьми в Ірландії, яким теж цікаво зрушити маленькі камінчики на політичних схилах, які можуть викликати політичні лавини. Місто Тернопіль, Україна, шукає міста-партнери в Західній Європі для спвпраці. Ми вважаємо, що шукає не так енергійно і не зовсім у вірному напрямку. На АТО на Східну Україну нас чомусь не беруть. Може вік?.. Але є ще порох в порохівницях, шари в шароварах і ягоди на ягодицях! Коротше, шукаємо людей, які енергійно приймають запобіжні міри в боротьбі з хворобою Альцгеймера (Alzheimer disease) та з деменцією (Dementia) і готові були б поєднати Ірландію та Україну певними взаємовигідними (бізнес) зв'язками. Місту Тернополю дуже потрібне місто-побратим в Ірландії. Прошу надсилати всі ділові пропозиції на мою скриньку - alex_home_te_ua@yahoo.com Просто відгукніться! | ||
| |||
Перейти на сторінку: 1 Перегляд сторінки 1 [50 повідомлень на сторінці] |
Шукати на цьому форумі Версія для друку Відправити лінк на імейл |
(Видалити всі кукіс цього сайту) | |
Працює MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2022 PD9 Software | |